Ruim 30 jaar
ervaring als leverancier

Welkom

Met ruim 30 jaar ervaring weten wij wat u als klant belangrijk vindt.

AKOM Ankla Oldenzaal BV is een internationale leverancier op het gebied van vruchtensap en -nectar, limonade, siroop, vitamine drink, sportdrank, ijsthee, smoothie en zo veel meer. Met ruim 30 jaar ervaring weten wij als geen ander wat u als klant belangrijk vindt in zowel de retail, groothandel als het Out–of–Home kanaal. Wij exporteren naar diverse landen, waaronder Nederlandse Antillen, Suriname en West-Afrika. De Duitse markt wordt door onze zusteronderneming Global Drink Service GmbH beleverd.

Wij bieden een verrassend assortiment aan!

Door nauwe samenwerking met onze fabrikanten zijn wij in staat om een verrassend assortiment dranken aan te bieden. Deze voldoen uiteraard aan alle geldende wetgevingen en zijn voorzien van de bijbehorende certificeringen zoals IFS.

Ons assortiment bestaat uit de merken Tasting Good, Fruit Action, Sun d’Or, Niederrhein Gold, Bertrams en Glockengold. Daarnaast leveren wij Private en Fancy Labels voor verschillende bedrijven in binnen- en buitenland.

De logistiek hebben wij zelf in de hand en zijn hierdoor een flexibele en betrouwbare zakelijke handelspartner. Wij werken met GS1 DAS, PS in Foodservice en EDI zodat een volledige en juiste artikelinformatie en snelle afwikkeling van order tot facturatie is gegarandeerd.

Jaarlijks verkoopt AKOM ruim 33.000.000 pakken, flessen en cans sappen, siropen, mineraalwater en overige drinks.

Ankla groep

Ankla groep
AKOM Ankla Oldenzaal BV is onderdeel van de Ankla groep.
De Ankla groep bestaat uit AKOM, Private Labelling Europe BV, Global Drink Service GmbH.

Private Labelling Europe BV

Private Labelling Europe is een joint venture van de ANKLA groep met één van onze productiepartners in Duitsland. De productielocatie bevind zich op minder dan 130 kilometer afstand van ons hoofdkantoor en distributiecentrum en de productie planning wordt geheel aangestuurd vanuit Oldenzaal.

Hier worden frisdranken, limonades, mineraalwater en siropen geproduceerd voor de Europese markt. De productielocatie beschikt over een eigen mineraalwater-bron, met een zeer laag natrium gehalte. Deze is zelfs geschikt voor Baby voeding.

Door deze samenwerking is Private Labelling Europe in staat om snel, flexibel en kostenefficiënt merken en private labels te produceren en te vermarkten. Tevens kan Private Labelling Europe eigen recepturen ontwikkelingen op wens van de afnemers.

Global Drink Service GmbH

Global Drink Service GmbH koopt zelfstandig grondstoffen in voor de producten van de ANKLA groep, als ook voor derden. De producten zijn concentraten, hulpstoffen, suiker, preforms en andere verpakkingsmaterialen etc. etc.

Global Drink Service GmbH is een onafhankelijk inkooporganisatie en kan daardoor een inkoopvoordeel verwerken in de prijzen naar hun afnemers.

Daarnaast bedient Global Drink Service GmbH alle Duitse afnemers voor de ANKLA groep.

Onze geschiedenis

2016

Lancering nieuwe website

2014

Uitbreiding aan het pand, zowel kantoorruimte als magazijn. Certificering IFS Logistics en IFS Broker

2012

Oprichting zusteronderneming Global Drink Service GmbH

2009

25 jarig bestaan van AKOM Ankla Oldenzaal BV

Oprichting zusteronderneming Private Labelling Europe BV

2001

Nieuwbouw pand aan Lübeckstraat

1984

Oprichting AKOM Ankla Oldenzaal BV door Klaas Edelenbos tezamen met zijn vrouw en naamgever van het bedrijf Anja Koekkoek Op Munsterhuis
Vragen?

Vragen over onze producten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons product team

Neem contact op met ons

AKOM Ankla Oldenzaal BV onderdeel van de Ankla groep groep

IFS Broker IFS Logistics SKAL
IFS broker & IFS Logistics & SKAL gecertificeerd

Privacyverklaring

Website by Yellow Agency