AKOM introduceert een innovatieve lijn suikervrije siropen
AKOM Ankla Oldenzaal BV / maart 2018

AKOM introduceert een innovatieve lijn suikervrije siropen

In maart 2018 introduceert AKOM een nieuwe lijn suikervrije siropen. Als eerste in de markt gemaakt met maar één zoetstof: sucralose.
“Er is al jaren enorm veel discussie rondom suiker”, vertelt Jorrit Bartelink, algemeen directeur van AKOM. “Wij zien het segment suikervrij binnen siropen daarom fors groeien”
Hij vervolgt: “Maar er is ook discussie over zoetstoffen! Daarom hebben wij in eigen beheer een siroop ontwikkeld met een zoetstof waarover geen discussie is: sucralose. Omdat wij zelf produceren in onze fabriek net over de grens in Duitsland en omdat er daar enorm veel kennis en know-how is op het gebied van siropen, zijn wij in staat om de lekkerste suikervrije siroop van Nederland te maken. En zeer waarschijnlijk ook de voordeligste!”
Tasting Good suikervrije siroop heeft 0,5 kcal per 100ml bereide limonade en is per heden beschikbaar in de smaken: aardbei, framboos, cassis, appel en sinaasappel. Een fles met 750ml siroop is goed voor maar liefst 45 glazen.
Voor klanten in horeca en grootverbruik is de framboos- en de sinaasappelvariant ook beschikbaar in een 5,0L can, goed voor 300 glazen.
Bel onze verkoopafdeling voor uw mogelijkheden: 088-2601000
Vragen?

Vragen over onze producten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze experts
AKOM Ankla Oldenzaal BV onderdeel van de Ankla groep groep

IFS Broker IFS Logistics BIO
IFS broker & IFS Logistics & SKAL gecertificeerd

Privacyverklaring